Troeven

Webdeveloper

Als webdeveloper weet ik dat je website en/of e-commerce de dag van vandaag mobiel vriendelijk dient te zijn. Bijna de helft van de zoekopdrachten gebeurt met de smartphone of de tablet.

Eigen Huisstijl

Een eigen huisstijl zorgt voor onderscheiding van concurrenten. De visuele identiteit is meer dan alleen een logo. Andere elementen van een goede huisstijl zijn het gebruik van kleur, typografie, lay-out, fotografie en geluid.

SEO Optimalisatie

Met SEO geoptimaliseerde websites en webshops zal je zaak nog beter gevonden worden. Zowel voor start-ups als voor ervaren ondernemers is het belangrijk om bovenaan te staan in de zoekmachines.

Fotografie

Met de juiste foto's kan ik je helpen je producten nog beter te promoten op je website en/of e-commerce. Deze kunnen volledig volgens jouw wensen op locatie genomen worden of in een fotostudio.

Social Media Marketing

Het blijft interessant om bezoekers aan te trekken via de sociale media, zeker om goed te concurreren. Het is dus belangrijk om hen door te verwijzen naar mobielvriendelijke websites en duidelijk omschreven content.

Ontwikkelen Applicaties

Het aantal mobiele apparaten en het gebruik van mobiele applicaties is enorm gegroeid. De inhoud moet waardevol en relevant zijn, spreken tot de verbeelding of net heel doelgericht de gebruiker helpen zonder omwegen.

Benieuwd naar de troeven die ik te bieden heb?