Webdeveloper

Een aantrekkelijke website is meer dan een digitaal visitekaartje. Niets is zo vervelend als een onoverzichtelijke website. Het is belangrijk dat de inhoud op dezelfde manier gerangschikt is. Teksten en foto’s gecombineerd met het juiste kleurgebruik en lettertype.

Elke website levert een uitdagend project op waarin we samen je specifieke wensen bespreken. Bij Studio Stevo is elke website uniek, waarbij ik rekening zal houden met de stijl van je bedrijf.

Als webdeveloper weet ik als geen ander dat je website en/of e-commerce de dag van vandaag mobiel vriendelijk dient te zijn. Bijna de helft van de zoekopdrachten gebeurt vandaag met de smartphone of de tablet.

Hoe ga ik te werk?

Door samen te zitten kan ik beter begrijpen welke richting je met je project uit wilt. We bekijken samen hoe we het design en de marketing strategie het best kunnen aanpakken om je zaak beter op de kaart te zetten.

Ik bouw een professioneel design uit geheel naar jouw wens. Eens het proefontwerp klaar is, krijg je de mogelijkheid om hier de nodige feedback op te geven.

Elke website die ik maak is mobiel vriendelijk.
Dit wil zeggen dat je website er goed zal uitzien op smartphone, tablet en computer.

Ik gebruik de nieuwste technieken om je website optimaal vindbaar te maken voor zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Na het  uitgebreid testen van je website en je goedkeuring, ga ik met je project online binnen de afgesproken deadline. Vanaf dan draait je website volledig op je domein.

Een veilige en goed functionerende website is belangrijk.
Daarom is het nodig om deze op regelmatige momenten te onderhouden.

Uw website in een nieuwe jasje?