Fotografie

Al sinds 2005 ben ik met fotografie bezig. Als freelance fotograaf kan ik je helpen om je producten nog beter te promoten op je website en/of e-commerce. Deze kunnen volledig volgens je wensen op locatie genomen worden of in een fotostudio.

Maar ook als portretfotograaf kan ik je verder helpen. Door mijn spontaniteit en ‘vlotte babbel’ lukt het snel om kinderen en volwassenen een gerust gevoel te geven voor de lens. Met het juiste oog voor sfeer en details, willig ik je wensen in. Gewapend met mijn camera’s, mijn opmerkelijke blik en out-of-the-box denken bezorg ik je leuke herinneringen.

Ik start mijn opdrachten altijd op dezelfde manier.
Via een gesprek toon ik je de verschillende mogelijkheden. Je kan dan aangeven als je de foto’s in kleur of zwart/wit wenst. Waar moet ik volgens u nog rekening mee houden? In welke kledij gaan we je of jullie fotograferen, …

De door u gekozen locatie ga ik op voorhand onderzoeken zodanig dat ik een zicht op het geheel heb. Via het voorafgaand gesprek dat we hadden, weet ik hoe ik je familie of jou het best in beeld kan brengen. In een fotostudio is alle materiaal, zoals een kleedkamer, aanwezig.

Kort na de fotoshoot gaan we het resultaat overlopen. Je kan dan zien hoe ik je idee heb omgezet naar een reeks van productfoto’s of portretfoto’s. Daarna kan je kiezen welke foto’s je het liefst wilt behouden.

De door jou gekozen foto’s worden verder door mij bijgewerkt  zodanig dat je producten passen binnen je website en/of e-commerce. Ook de portretfoto’s worden verder afgewerkt en indien gewenst afgedrukt op het gewenste formaat.

Uw herinneringen vast leggen?